Mini-saucijzenbroodjes
Mini-saucijzenbroodjes

Mini-saucijzenbroodjes

om te delen | met uienchutney en smokey tomatenketchup

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Bak deze week zelf mini-saucijzenbroodjes! De pikante uienchutney in dit recept geeft deze hartige snacks een extra kick. Eet jij ze liever warm of koud?

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time45 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 roll(s)

Puff pastry

(Contains Wheat May be present Milk)

2 piece

Egg

(Contains Egg)

1.5 teaspoon

Belgian spice mix

25 g

Panko breadcrumbs

(Contains Wheat)

1 piece

Garlic

40 g

Onion chutney

100 g

Farmer's mincemeat

(May be present Soy, Wheat, Egg, Mustard, Celery)

60 g

Smoky tomato ketchup

Not included in your delivery

1 tablespoon

Mustard

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3663 kJ
Calories875 kcal
Fat54 g
Saturated Fat25.1 g
Carbohydrate66.3 g
Sugar13.8 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein26.3 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper
Serving platter

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook, mosterd, kruidenmix, 1 ei, de helft van de panko en peper en zout naar smaak.
  • Voeg het gehakt toe en meng goed.
  • Klop in een kleine kom 1 ei met een garde.
Saucijzenbrood maken
2
  • Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op een bakplaat.
  • Besprenkel het deeg met de overige panko.
  • Verdeel de uienchutney in een strook over het midden van het deeg. Verdeel het gehaktmengsel over de chutney. 
Mini-saucijzenbroodjes bakken
3
  • Bestrijk de bovenste rand van het deeg met een beetje van het geklopte ei en rol het bladerdeeg op.
  • Snijd het bladerdeeg in kleine saucijzenbroodjes. 
  • Verdeel de mini-saucijzenbroodjes over de bakplaat met bakpapier. Bestrijk de bovenkant van de saucijzenbroodjes met het geklopte ei. 
  • Bak 20 - 25 minuten in de oven. 
Serveren
4
  • Leg de mini-saucijzenbroodjes op een serveerschaal.
  • Serveer met de smokey ketchup.