Verse Indiase dahlsoep met mozzarella-knoflookbrood
Verse Indiase dahlsoep met mozzarella-knoflookbrood

Verse Indiase dahlsoep met mozzarella-knoflookbrood

om te delen | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Rye
Wheat
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

75 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

10 g

Fresh flat leaf parsley

(May be present Celery)

125 g

Butter

(Contains Milk)

1 piece

Garlic

2 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

1000 milliliters

Indian-style dahl soup

(Contains Mustard May be present Milk, Gluten, Sulphites, Soy, Egg, Celery, Tree nuts, Fish, Peanuts, Lupin)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)6027 kJ
Calories1440 kcal
Fat93.5 g
Saturated Fat64.2 g
Carbohydrate107.1 g
Sugar11.6 g
Dietary Fiber17.8 g
Protein43.6 g
Salt6.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Haal de roomboter uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
  • Pers de knoflook of snijd fijn en snijd de peterselie fijn.
  • Snijd de mozzarella in grove stukken.
2
  • Voeg de zachte boter toe aan een kom.
  • Meng de roomboter met de knoflook en 2/3 van de peterselie.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Snijd de demi-baguettes diagonaal in zonder door de onderkant heen te snijden.
  • Smeer de knoflookboter in de inkepingen van het brood en voeg wat van beide kazen toe, strooi de overige kaas over de bovenkant.
  • Bak de baguettes 10 minuten in de oven, of totdat de kaas goudbruin is.

 

4
  • Leg het knoflookbrood op een serveerschaal.
  • Strooi de overige peterselie over het brood om het af te maken.