Overnight oats op 3 manieren
Overnight oats op 3 manieren

Overnight oats op 3 manieren

3 x ontbijt voor 2 personen | met appel-kaneel, pistache-framboos en kiwi-kokos

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Gevarieerd en lekker ontbijten met 3 variaties op overnight oats. De benodigdheden? Havermout, chiazaad, vers fruit, nootjes, andere lekkere toppings en meer. Voeg daar een beetje geduld aan toe en je hebt in 1 klap 3 dagen ontbijt voor 2 personen.

Let op: dit recept bereid je de dag van tevoren.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Oats
Walnuts
Pistachios

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1000 milliliters

Organic semi-skimmed milk

(Contains Milk)

400 g

Oats

(Contains Oats May be present Gluten, Tree nuts, Peanuts, Sesame)

20 g

Chia seeds

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

150 g

Organic Greek yogurt

(Contains Milk)

3 teaspoon

Ground cinnamon

40 g

Raisins

20 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

125 g

Raspberries

20 g

Pistachio nuts

(Contains Pistachios May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

2 piece

Kiwi

30 g

Desiccated coconut

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

1 piece

Apple

1 piece

Lime

Not included in your delivery

to taste

Honey [or plant-based alternative]

½ teaspoon

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)6329 kJ
Calories1513 kcal
Fat54.8 g
Saturated Fat22.3 g
Carbohydrate185.6 g
Sugar58.2 g
Dietary Fiber28.2 g
Protein54.9 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Plastic Wrap
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, de yoghurt, het chiazaad en een snufje zout.
  • Dek de kom af met plasticfolie en laat het liefst een nacht, maar minimaal 6 uur, weken in de koelkast.
2
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen. 
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes. Meng 2/3 van de appelblokjes, de rozijnen en een snufje kaneel door de havermout. 
  • Houd je van zoet? Voeg dan honing toe naar smaak.
  • Garneer de overnight oats met de overige appelblokjes en de walnootstukjes. 
3
  • Verdeel de helft van de frambozen over twee kommen. Prak de frambozen met een vork tot een puree.
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over de twee kommen. Meng goed met de frambozenpuree.
  • Houd je van zoet? Voeg dan honing toe naar smaak.
  • Garneer de overnight oats met de pistachenoten en de overige frambozen.
4
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over de twee kommen.
  • Rasp de schil van de limoen. Halveer de limoen en pers uit boven een kleine kom.
  • Voeg 1 el limoensap en 1/3 kokosrasp toe aan elke kom en meng met de overnight oats.
  • Snijd de kiwi in plakjes en garneer de overnight oats met de kiwi en overige kokosrasp. Bestrooi met limoenrasp naar smaak.