Feestelijke paasbroodjes
Feestelijke paasbroodjes

Feestelijke paasbroodjes

2 porties | met zelfgemaakte eiersalade

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

75 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

10 g

Fresh chives

(May be present Celery)

4 piece

Egg

(Contains Egg)

1 sachet(s)

Yellow curry spices

2 piece

Novelty bread roll

(Contains Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Sesame, Soy, Egg, Gluten, Milk)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Mustard

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2397 kJ
Calories573 kcal
Fat41 g
Saturated Fat5.7 g
Carbohydrate28.8 g
Sugar1.6 g
Dietary Fiber2 g
Protein20.7 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Breng ruim water aan de kook in een steelpan voor de eieren.
  • Kook de eieren 12 - 14 minuten.
  • Spoel de eieren af onder koud water en laat ze volledig afkoelen.
  • Pel vervolgens de eieren en snijd ze fijn.
2
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Meng in een kom de eieren, bieslook, mayonaise, gele currykruiden en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Bak de broodjes 5 - 7 minuten in de oven.
4
  • Serveer de broodjes met de eiersalade.