Een grote pan paella op tafel, dat smaakt naar zomer! Met onze Paellabox maak je dit Spaanse rijstgerecht met garnalen, kippendij en chorizo in een uurtje klaar. Serveer met zelfgemaakte pan con tomate en geniet samen van een warme zomeravond.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
White demi-baguette
(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)
1 unit
Garlic
2 unit
Tomato
2 unit
Red onion
2 unit
Bell pepper
3 teaspoon
Ground turmeric
3 teaspoon
Smoked paprika
2
Tomato paste
300 g
Risotto rice
2 unit
Lemon
240 g
Shrimp
(Contains Crustaceans)
100 g
Diced chorizo
100 g
Fresh peas
(May be present Celery)
200 g
Chicken breast strips in Italian marinade
1 unit
Carrot
150 g
Green beans
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1000 milliliters
Low sodium vegetable stock
4 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De garnalen en de kippendij hoeven nog niet helemaal gaar te zijn - ze garen later nog verder in de paella.
Tip: Snijd de knoflook eventueel doormidden zodat hij meer smaak afgeeft aan het brood.