Pannenkoeken met 3 verschillende toppings
Pannenkoeken met 3 verschillende toppings

Pannenkoeken met 3 verschillende toppings

+/- 20 pannenkoeken | met appel & kaneel, spek & kaas, jam & poedersuiker

.

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time40 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

400 g

Flour

(Contains Wheat May be present Gluten)

2 piece

Egg

(Contains Egg)

1000 milliliters

Organic semi-skimmed milk

(Contains Milk)

100 g

Powdered sugar

(May be present Milk, Egg, Soy, Gluten, Tree nuts)

3 teaspoon

Ground cinnamon

1 piece

Apple

4 slice

Bacon

75 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

30 g

Blueberry jam

(May be present Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

½ teaspoon

Salt

2 tablespoon

Sugar

2 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)6883 kJ
Calories1645 kcal
Fat45.6 g
Saturated Fat25 g
Carbohydrate246.6 g
Sugar104.2 g
Dietary Fiber10.7 g
Protein63.3 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Bowl
Small Bowl
Tall-Sided Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

1
  • Meng in een grote kom de eieren en de melk.
  • Voeg 2 el suiker en een snufje zout toe.
  • Roer geleidelijk de bloem door het mengsel.
2
  • Snijd de appel in fijne plakjes. Meng in een kom de appelplakjes met de kaneel.
  • Snijd het spek grof.
  • Voeg de poedersuiker toe aan een kleine kom.
3
  • Verhit een klontje roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Giet een pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek in 2 minuten per kant goudbruin. Haal uit de pan en dek af met aluminium om warm te houden.
  • Voor de appel-kaneeltopping: bak de appel 1 - 2 minuten, giet het beslag erbij en bak de pannenkoek 2 minuten per kant.
  • Voor de spek-kaastopping: bak de spekjes 2 minuten, giet het beslag erbij en bak de pannenkoek 2 minuten op de ene kant. Draai de pannenkoek om, voeg de kaas toe en bak nog 2 minuten.
4
  • Serveer de verschillende soorten pannenkoeken.
  • Zet de jam en de poedersuiker op tafel.
  • Beleg de pannenkoeken met de gewenste topping.