Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Onion
2 piece
Garlic
20 g
Fresh thyme
600 g
Diced pumpkin
100 g
Organic crème fraîche
(Contains Milk)
1 piece
Butternut squash
1 piece
Red chili pepper
1
Tomato paste
1 sachet(s)
Sicilian-style herb mix
1 piece
Shallot
100 g
Arugula
10 g
Pumpkin seeds
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
80 g
Serrano ham
20 g
Fresh sage
(May be present Celery)
500 g
Fresh tagliatelle
(Contains Egg, Wheat)
100 g
Feta
(Contains Milk)
2 piece
Apple
1 piece
Pear
1 teaspoon
Ground cinnamon
1 roll(s)
Puff pastry
(Contains Wheat May be present Milk)
200 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
1 piece
Wholegrain ciabatta
(Contains Barley, Oats, Rye, Sesame, Soy, Wheat May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Tree nuts)
120 g
Sundried tomatoes
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
1200 milliliters
Boiled water
6.5 tablespoon
Olive oil
3 tablespoon
White balsamic vinegar
2 teaspoon
Balsamic vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
2 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
2 tablespoon
[Plant-based] butter
4 tablespoon
Brown sugar
250 milliliters
Water for the sauce
1 to taste
Salt and pepper
Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!
Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!