Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm
Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

Gratis Looye Tomaten | 4 personen | met gegrilde asperges, hasselback-aardappelen en meer

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*

Lekker uitpakken dit barbecueseizoen? Met onze Premium BBQ box geniet je van topkwaliteit vlees en vis en speciale bijgerechten. Van côte de boeuf, hamburger en zalm tot gegrilde groenten, hasselback aardappeltjes en stokbrood - maak je klaar voor een avondje eersteklas barbecueën!

*Zolang de voorraad strekt.

Tags:
Recipe
Allergens:
Peanuts
Soy
Gluten
Wheat
Fish
Mustard
Milk
Walnuts
Almonds
Barley
Rye
Egg
Sesame
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time1 hour 10 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Looye honey tomatoes

500 g

Côte De Boeuf

1 sachet(s)

Mexican-style spices

4 piece

Garlic

1 piece

Lime

20 g

Fresh flat leaf parsley, coriander & oregano

300 g

Pork tenderloin tips

1 piece

Peanut sauce

(Contains Peanuts, Soy, Gluten, Wheat)

40 milliliters

Ketjap manis

(Contains Soy, Wheat)

6 skewer(s)

Skewers

120 g

Fillet of salmon

(Contains Fish)

20 g

Fresh flat leaf parsley & chives

50 g

Chopped ​​pickles

4 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

100 g

Grated mature cheese

(Contains Milk)

120 g

Arugula & lamb's lettuce

1 piece

[Persian] cucumber

40 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

100 g

Feta

(Contains Milk)

1 piece

Easy peel orange

250 g

Green asparagus

3 piece

Romano pepper

20 g

Shaved almonds

(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

750 g

Potatoes

10 g

Fresh thyme

(May be present Celery)

1 piece

White baguette

(Contains Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy, Tree nuts, Sesame)

120 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

125 g

Butter

(Contains Milk)

1 piece

Shallot

1 piece

Green chili pepper

4 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Milk, Lupine, Wheat May be present Tree nuts, Egg, Gluten)

1 piece

Red chili pepper

2 piece

Tomato

Not included in your delivery

1 teaspoon

Mustard

2 teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Balsamic vinegar

4 tablespoon

Extra virgin olive oil

2 tablespoon

Sunflower oil

3 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories4697 kcal
Energy (kJ)19652 kJ
Fat272.6 g
Saturated Fat94.4 g
Carbohydrate308.5 g
Sugar74.6 g
Dietary Fiber41.4 g
Protein224.9 g
Salt16.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Aluminum Foil
Small Bowl
Salad Bowl
Saucepan

Cooking Steps

Marineren
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een kom de côte de bœuf met 1 el olijfolie en de Mexicaanse kruidenmix. 
  • Snijd de rode peper en 2 knoflooktenen fijn. Meng in een andere kom de varkenshaaspuntjes in met 20 ml ketjap, 1 el zonnebloemolie en de helft van de knoflook en rode peper. Herhaal dit voor de zalm. 
  • Rijg de varkenshaas aan de spiezen.
  • Dek alles af met aluminiumfolie en laat in de koelkast marineren tot gebruik.
Kruidenboter en chimichurri maken
2
  • Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de roomboter, peper en zout. 
  • Pers 2 knoflooktenen of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Snijd de sjalot, groene peper, bladpeterselie en koriander zeer fijn. Pers de limoen uit boven een kleine kom. Meng in de kleine kom de knoflook, sjalot, groene peper, bladpeterselie, koriander en het limoensap met 2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el zwarte balsamicoazijn, peper en zout.
  • Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd de komkommer in blokjes. Verkruimel de feta.
  • Snijd met een scherp mes eerst de schil van de sinaasappel. Snijd vervolgens het vruchtvlees langs de velletjes los. 
  • Meng in een saladekom de slamix, komkommer en sinaasappel met 2 el extra vierge olijfolie, 2 tl wittewijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout.
  • Garneer de salade met walnootstukjes en de helft van de feta.
Groenten bereiden
4
  • Was de aardappelen en snijd ze in de breedte in hele dunne plakjes, zonder de plakjes helemaal los te snijden (zie Tip). 
  • Voeg de aardappelen toe aan een kom en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout.
  • Ris de tijmblaadjes los boven de kom en meng goed. Wikkel elke hasselback-aardappel individueel in aluminiumfolie. 
  • Snijd de tomaat in dunne plakken en de paprika in kwarten. Verwijder de harde onderkant van de asperges, dit is ongeveer 2 cm.

Tip: Leg de aardappel tussen de stelen van 2 pollepels en snijd de aardappel tot aan de pollepel. Zo voorkom je dat je door de aardappel heen snijdt.

Barbecueën
5
  • Zorg dat de barbecue goed op temperatuur is en de gril is ingevet.
  • Vind de baktijden in de tabel. Keer alles regelmatig om zodat het rondom gaar wordt.
Hasselback-aardappelen 35 - 40 minuten
Asperges & paprika 10 - 15 minuten
Hamburgers 4 - 5 minuten per kant
Varkenshaassaté 5 - 7 minuten
Zalmfilet 3 - 5 minuten
Côte de bœuf 2 - 3 minuten per kant
Kaas op de hamburgers 1 minuut op het eind
Serveren
6
  • Verwarm de satésaus in 3 - 4 minuten in een steelpan op laag vuur. Serveer bij de varkenshaassaté.
  • Besprenkel de côte de bœuf met de chimmichurri.
  • Leg de hamburgers op de broodjes en beleg met augurk, tomaat en whiskeysaus. 
  • Garneer de gegrilde groenten met de overige feta en het amandelschaafsel. 
  • Serveer met de aardappelen, zalm, baguette, zelfgemaakte kruidenboter en de salade.