Pulled chicken wrap
Pulled chicken wrap

Pulled chicken wrap

2 porties | met koolsalade en cherrytomaten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Rainbow slaw mix

125 g

Red cherry tomatoes

60 g

Smoky tomato ketchup

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

½ sachet(s)

BBQ spice rub

200 g

Pulled chicken

Not included in your delivery

2 teaspoon

Mustard

2 teaspoon

Brown sugar

1 tablespoon

Sunflower oil

2 teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3075 kJ
Calories735 kcal
Fat40.3 g
Saturated Fat6.5 g
Carbohydrate60.1 g
Sugar16.6 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein28.6 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Aluminum Foil
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.

4

Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de cherrytomaten.