Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Rainbow slaw mix
125 g
Red cherry tomatoes
60 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
4 piece
Flour tortillas
(Contains Wheat)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
200 g
Pulled chicken
2 teaspoon
Mustard
2 teaspoon
Brown sugar
1 tablespoon
Sunflower oil
2 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de cherrytomaten.