Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Pulled pork
200 g
Rainbow slaw mix
125 g
Red cherry tomatoes
60 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
4 piece
Flour tortillas
(Contains Wheat)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
2 teaspoon
Brown sugar
2 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Sunflower oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.