Ravioli met tomaat-mascarponesaus
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

280 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Egg, Wheat, Milk)

250 g

Tomato & mascarpone sauce

(Contains Egg, Milk, Sulphites May be present Gluten)

10 g

Fresh basil

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2138 kJ
Calories511 kcal
Fat23.3 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate51.7 g
Sugar5.6 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein20.7 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Saucepan
Grater

Cooking Steps

1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan voor de ravioli. 
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook in 4 - 6 minuten gaar.
  • Giet daarna af en laat uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur, of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Rasp de Parmigiano Reggiano.
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Garneer met het basilicum en de Parmigiano Reggiano.