Romige burratadip met demi-baguette
Romige burratadip met demi-baguette

Romige burratadip met demi-baguette

2 porties | met verse basilicum en oregano

Kaas op de borrelplank, maar dan net even anders: de zachte burrata tover je zelf om in een romige dip met crème fraîche, verse basilicum en oregano.

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Wheat
Barley
Rye
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time5 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

10 g

Fresh basil & oregano

1 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

50 g

Organic crème fraîche

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2018 kJ
Calories482 kcal
Fat18.8 g
Saturated Fat11.2 g
Carbohydrate58 g
Sugar2.4 g
Dietary Fiber4.1 g
Protein18.4 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
2
  • Snijd het verse basilicum en de oregano fijn.
3
  • Voeg de burrata, de crème fraîche, het basilicum en de oregano toe aan een kom.
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout. 
4
  • Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de burratadip.