Thai Red Curry Prawns with Vegetables & Layered Chili Con Carne
Thai Red Curry Prawns with Vegetables & Layered Chili Con Carne

Thai Red Curry Prawns with Vegetables & Layered Chili Con Carne

Voor in de oven of magnetron | Voor 2 personen | 440 g - 400 g

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Chili con carne

INGREDIËNTEN: gekookte rijst 19% (water, zilvervliesrijst), tomaat 13%, gehakt 12% (rundsvlees 96%, zetmeel, voedingsvezel, zout, specerijen, dextrose), water, rode bonen 7%, groenten 7% (erwt, wortel, prei), maïs 6%, MELK, paprika 5%, ui, cheddar 2% (MELK, zetmeel, zout, stremsel, zuursel, kleurstof: E160b(ii)), KAAS, tomatenconcentraat 1,4%, zonnebloemolie, ROOM (stabilisator: E407), gemodificeerd zetmeel, kruiden en specerijen, rundsextract, zout, look, TARWEbloem, dextrose, maltodextrine, suiker, uipoeder, stabilsator: E406, paprikagranulaat, raapzaadolie, zuurteregelaar: E500

ALLERGENEN: Bevat: Melk, Tarwe. Kan bevatten: Selderij, Schaaldieren, Eieren, Vis, Weekdieren, Mosterd, Sesam, Soja, Sulfieten > 10ppm

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaartemperatuur bij 0-4°C Kookinstructies: Voor ovenbereiding: 1) verwarm de oven voor op 175 graden, 2) verwijder de plasticfolie (bovenkant bakje) en het ingrediëntenlabel (onderkant bakje), 3) bedek de bovenkant van het bakje met aluminiumfolie, 4) verwarm de maaltijd 14 - 16 minuten. Magnetron: Film doorprikken vóór opwarmen. Verwarmen gedurende 4,5 minuten op 850W. Verwijder de film na verwarming met behulp van een mes Opwarmen volgens de instructies alvorens te consumeren. Eenmaal afgekoeld niet opnieuw opwarmen.

Thaise rodecurry met garnalen

"INGREDIËNTEN: gekookte rijst 33% (water, rijst), water, garnalen 11% (GARNALEN, water, bevochtigingsmiddel: E330, E331), courgette, waterkastanje, gegrilde paprika, kokosmelk 4% ﴾kokosextract, water﴿, ui, pijpajuin, tomaat, rietsuiker, olijfolie, sjalot, limoen, vissaus ﴾ANSJOVIS, zout, suiker, glucose‐fructosesiroop﴿, gemodificeerd zetmeel, citroengras, gember, kruiden en specerijen, groentenextract ﴾bevat SELDERIJ), tomatenconcentraat, chili, tapiocazetmeel, zout, look, paprikagranulaat, currypasta 0,1% (kruiden en specerijen, zout), raapzaadolie, zonnebloemolie, dextrose, rijstzetmeel, emulgator: E322, natuurlijk aroma, stabilisator: E406

ALLERGENEN: Bevat: Selderij, Schaaldieren, Vis. Kan bevatten: Eieren, Melk, Weekdieren, Mosterd, Sesam, Soja, Sulfieten > 10ppm, Gluten ﴾Spelt, Tarwe)

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaartemperatuur bij 0-4°C Kookinstructies: Voor ovenbereiding: 1) verwarm de oven voor op 175 graden, 2) verwijder de plasticfolie (bovenkant bakje) en het ingrediëntenlabel (onderkant bakje), 3) bedek de bovenkant van het bakje met aluminiumfolie, 4) verwarm de maaltijd 14 - 16 minuten. Magnetron: Film doorprikken vóór opwarmen. Verwarmen gedurende 4,5 minuten op 850W Verwijder de film na verwarming met behulp van een mes Opwarmen volgens de instructies alvorens te consumeren. Eenmaal afgekoeld niet opnieuw opwarmen.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Milk
Wheat
Fish
Crustaceans
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

400 g

Chili con carne

(Contains Milk, Wheat May be present Molluscs, Mustard, Egg, Sesame, Celery, Soy, Sulphites, Crustaceans, Fish)

440 g

Thai-style red shrimp curry

(Contains Fish, Crustaceans, Celery May be present Spelt, Wheat, Mustard, Egg, Soy, Sesame, Sulphites, Milk, Molluscs)

Nutrition Values

Energy (kJ)1801 kJ
Calories430 kcal
Fat13.4 g
Saturated Fat5.2 g
Carbohydrate55.3 g
Sugar10.3 g
Dietary Fiber0 g
Protein20.9 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps