Satésaus

Satésaus

300 g

€ 7.63 / kg

INGREDIËNTEN: Water, PINDA, ketjap manis (melasse, water, SOJAsaus, (TARWE), conserveringsmiddel (natriumdisulfiet)), ui, kokosmelk, sambal oelek, rietsuiker, gember, geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, limoensap, zout, citroengras.

ALLERGENEN: Pinda's, soja, tarwe.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar. Naar wens koud of warm te gebruiken. Voor warme bereiding: schep de inhoud over in een steelpan en verwarm op zacht vuur tot de gewenste temperatuur (niet laten koken).

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Noten
Soja
Tarwe

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 8 people

300 g

Satésaus

(Contains Noten, Soja, Tarwe)

Nutrition Values

Energy (kJ)881 kJ
Calories209 kcal
Fat13.8 g
Saturated Fat2.7 g
Carbohydrate13.8 g
Sugar11.6 g
Dietary Fiber2.1 g
Protein6.7 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar. Naar wens koud of warm te gebruiken. Voor warme bereiding: schep de inhoud over in een steelpan en verwarm op zacht vuur tot de gewenste temperatuur (niet laten koken).