Pureersoep met wortel en cherrytomaten
Pureersoep met wortel en cherrytomaten

Pureersoep met wortel en cherrytomaten

4 porties | met basilicumcrème en Siciliaanse kruiden

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

150 g

Cooking cream

(Contains Milk)

150 g

Sliced carrots

(May be present Celery)

500 g

Red cherry tomatoes

1 sachet(s)

Sicilian-style herb mix

25 milliliters

Basil crème

1 piece

Onion

1 piece

Garlic

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

1000 milliliters

Low sodium vegetable stock

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

Balsamic vinegar

Nutrition Values

Energy (kJ)1756 kJ
Calories420 kcal
Fat30.3 g
Saturated Fat10.9 g
Carbohydrate24.4 g
Sugar16.3 g
Dietary Fiber15.9 g
Protein7.1 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Soup pan
Immersion blender

Cooking Steps

1
  • Bereid de bouillon. 
  • Snijd de ui en knoflook in grove stukken. 
  • Verhit de olijfolie in een grote soeppan en bak de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. 
2
  • Voeg de cherrytomaten en wortelen toe. 
  • Voeg de Siciliaanse kruiden en balsamicoazijn toe en breng op smaak met peper en zout. 
  • Bak 3 - 4 minuten en voeg daarna de bouillon toe. 
  • Breng de soep aan de kook. 
3
  • Laat de soep 6 - 8 minuten koken, of tot de groenten zacht zijn. 
  • Gebruik een staafmixer om er een gladde soep van te maken. 
  • Voeg de kookroom toe en breng op smaak met peper en zout. 
4
  • Serveer de soep in kommen en besprenkel met de basilicumcrème.