Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata
Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata

Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata

2 porties | met vers basilicum

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

280 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Egg, Wheat, Milk)

250 milliliters

Napolitana sauce

(May be present Gluten)

10 g

Fresh basil

1 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2201 kJ
Calories526 kcal
Fat18.1 g
Saturated Fat9.8 g
Carbohydrate51 g
Sugar5.9 g
Dietary Fiber2.7 g
Protein19.6 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Saucepan

Cooking Steps

1
  • Breng in een pan met deksel ruim water met een snuf zout aan de kook voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de Napolitanasaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur, of tot de saus warm is.
  • Meng de ravioli voorzichtig door de saus.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
  • Halveer de burrata.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Verdeel de burrata over de pasta. Besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie.
  • Garneer met het basilicum.