Sushi mix Mount Fuji
Sushi mix Mount Fuji

Sushi mix Mount Fuji

16 stuks

INGREDIËNTEN: water, rijst, ZALM (ZALM, zout, water, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), komkommer, surimi (witVIS, water, gerehydrateerde EI- eiwitpoeder (vrije uitloop), raapolie, voedingszuur: E325, maïszetmeel, TARWEmeel, erwtenzetmeel, aardappelzetmeel, gemodificeerd zetmeel (aardappel, tapioca), suiker, zout, KRABaroma (SCHAALDIER), zuurteregelaar: E575, kleurstof: E160d, conserveermiddel: E202), avocado, SOJAsaus (water, TARWE, SOJAbonen, zout), invertsuikerstroop, wortel, azijn, zonnebloemolie, zeewier, SESAM, wasabi (mierikswortel, wasabi, gemodificeerd tapioca zetmeelsiroop, zout, MOSTERDolie, voedingszuur: E300, voedingszuur: E330), zout, geroosterde paprika (paprika, water, azijn, suiker, zout), raapolie, suiker, konjacwortelpoeder, EIgeel, voedingszuur: E330, voedingszuur: E300, citroensap, conserveermiddel: E202, gemodificeerd maïszetmeel, MOSTERD (water, MOSTERDzaad, azijn, kruiden, zout), verdikkingsmiddel: E415.

ALLERGENEN: Tarwe, vis, schaaldieren, soja, mosterd, sesamzaad, eieren.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren tussen 0 en 7°C. Niet geschikt om in te vriezen. Haal het product 30 minuten voor het opdienen uit de koelkast.

Sushi Ran B.V. Waaier 21–27 2451 VV Leimuiden Nederland 0172-503434 info@sushiran.nl

Allergens:
Crustaceans
Egg
Fish
Mustard
Sesame
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 pack

Sushi mix Mount Fuji

(Contains Crustaceans, Egg, Fish, Mustard, Sesame, Soy, Wheat)

Nutrition Values

Calories250 kcal
Energy (kJ)1048 kJ
Fat6.2 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate38.6 g
Sugar4.3 g
Dietary Fiber1.9 g
Protein9.3 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.