Tomaat-mozzarellabaguettes uit de oven
Tomaat-mozzarellabaguettes uit de oven

Tomaat-mozzarellabaguettes uit de oven

4 porties | met Italiaanse kruiden en basilicum

Knapperig brood, gesmolten mozzarella en warme, zoete tomaatjes - met dit recept zet je het binnen 20 minuten op tafel!

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Rye
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

10 g

Fresh basil

200 g

Passata

1 sachet(s)

Italian seasoning

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

2 piece

Tomato

4 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3769 kJ
Calories901 kcal
Fat21.5 g
Saturated Fat8.9 g
Carbohydrate141.4 g
Sugar10.9 g
Dietary Fiber11.8 g
Protein33.8 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Halveer de baguettes in de lengte.
  • Snijd het basilicum fijn.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden, de extra vierge olijfolie en de helft van het basilicum. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  • Leg de baguettes op een bakplaat met bakpapier en verdeel de tomatensaus erover. 
  • Beleg het brood met de mozzarella en de tomaat. 
3
  • Bak de baguettes 8 - 10 minuten in de oven, of tot de kaas is gesmolten.
4
  • Garneer de baguettes met het overige basilicum en breng op smaak met peper en zout. 
  • Snijd de baguettes in plakjes en serveer op een grote schaal of een groot bord.