Truffel-friet met parmigiano reggiano
Truffel-friet met parmigiano reggiano

Truffel-friet met parmigiano reggiano

Bijgerecht | met truffelmayonaise en bieslook

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Ga jij voor nog meer lekkers bij je maaltijd? Voeg dan dit bijgerecht toe aan je box en maak gemakkelijk de ultieme truffel-friet. Om je vingers bij af te likken!

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Milk
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

700 g

Rustic French fries

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

10 g

Fresh chives

8 milliliters

Truffle-style extra virgin olive oil

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories797 kcal
Energy (kJ)3334 kJ
Fat49 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate67.5 g
Sugar0.8 g
Dietary Fiber10.7 g
Protein16.3 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Baking Sheet with Baking Paper
Grater
Small Bowl
Serving platter

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een grote kom de frieten met de gewone olijfolie, peper en zout.
  • Verspreid de frieten over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 20 minuten in het midden van de oven. Schep halverwege om. 
2
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de truffelolie.
  • Rasp de parmigiano reggiano.
  • Snijd de bieslook zeer fijn
3
  • Schep de frieten over in een serveerschaal en meng met de parmigiano reggiano. 
4
  • Garneer met de bieslook en serveer met de truffelmayonaise.
  • Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.