Tuna melt

Tuna melt

2 porties | gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een tosti - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Barley
Rye
Fish
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

2 can

Tuna packed in olive oil

(Contains Fish)

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

50 g

Grated cheddar

20 g

Capers

10 g

Fresh chives

Not included in your delivery

1 teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories663 kcal
Energy (kJ)2775 kJ
Fat38 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate51 g
Sugar1 g
Dietary Fiber4.5 g
Protein27 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1 tl wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de demi-baguette door de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover. Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4

Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook. Leg de onbelegde baguette erbovenop.