Klassieke Amerikaanse cheeseburger
Klassieke Amerikaanse cheeseburger

Klassieke Amerikaanse cheeseburger

2 porties | met bacon, cheddar en barbecuesaus

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dé klassieke Amerikaanse cheeseburger zet je in een handomdraai op tafel! Met cheddar, bacon, barbecuesaus en nog meer heerlijke toppings.

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard
Milk
Sulphites
Sesame
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

50 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

1 piece

Onion

4 slice

Bacon

1 piece

Tomato

50 g

BBQ Sauce

(Contains Sulphites, Mustard)

40 g

Lamb's lettuce

50 g

Chopped ​​pickles

2 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)

Not included in your delivery

to taste

Mustard

Nutrition Values

Energy (kJ)2815 kJ
Calories673 kcal
Fat36.1 g
Saturated Fat16.4 g
Carbohydrate46.4 g
Sugar11.7 g
Dietary Fiber5 g
Protein37.4 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Snijd de tomaten in plakjes.
  • Snijd de ui in dunne ringen.
  • Besmeer elke burger met 1 tl barbecuesaus.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de broodjes open, maar niet helemaal doormidden. Leg ze met de snijkant op de barbecue en rooster ze in 3 - 5 minuten lichtbruin.
  • Bak het spek 3 - 5 minuten op de barbecue.
  • Bak de burgers in 4 - 6 minuten gaar op de barbecue. 

Tip: Je kunt de broodjes, het spek en de burgers ook in een koekenpan bakken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Besmeer de onderste helft van elk broodje met mosterd naar smaak. Beleg met de sla.
  • Leg de burgers op de sla.
  • Besmeer de bovenste helft van elk broodje met barbecuesaus naar smaak.
4
  • Beleg de burgers met het spek, de tomaat, de ui en de augurken.
  • Werk af met de bovenste helft van het broodje.