Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus
Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met oude kaas en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Allergens:
Gluten
Milk
Wheat
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 unit

Vegetarische burger

(Contains Gluten)

2 unit

Briochebroodje

(Contains Gluten, Milk, Wheat, Egg May be present Egg, Tree nuts, Sesame, Soy)

50 g

Radicchio & ijsbergsla

1 unit

Vleestomaat

60 g

Whiskeysaus

(Contains Egg, Mustard)

75 g

Gesnipperde rode ui

50 g

Geraspte oude kaas

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

Nutrition Values

Energy (kJ)2886 kJ
Calories690 kcal
Fat47 g
Saturated Fat21 g
Carbohydrate39 g
Sugar7 g
Dietary Fiber7 g
Protein25 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.