Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus
Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met oude kaas en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Tags:
Veggie
Allergens:
Wheat
Milk
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Veggie burger

2 piece

Brioche bun

(Contains Wheat, Milk, Egg May be present Tree nuts, Sesame, Soy, Gluten)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

60 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

75 g

Chopped ​​red onion

50 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

1 piece

Tomato

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories495 kcal
Energy (kJ)2073 kJ
Fat33.7 g
Saturated Fat10.9 g
Carbohydrate34 g
Sugar6.9 g
Dietary Fiber2.6 g
Protein12.9 g
Salt1.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Fryingpan with lid
Small Bowl

Cooking Steps

1

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte oude kaas over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt.

2

Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

3

Snijd de pruimtomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.