Verse harira en batard met vijgen
Verse harira en batard met vijgen

Verse harira en batard met vijgen

950 gram | 3 - 4 porties | 545 gram groenten

Deze kruidige soep is geïnspireerd op de traditionele Marokkaanse harira. In elke streek in Marokko vind je een andere variant en deze harira hebben we rijkelijk gevuld met spinazie, kikkererwten en aardappel. Je serveert het met batard met vijgen. De zoete gedroogde vijgen in dit ambachtelijke Franse zuurdesembrood passen goed bij het kruidige karakter van de harira.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 545 gram groenten.

Allergens:
Soy
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 4 people

950 g

Harira

(Contains Soy)

1 unit

Batard met vijgen

(Contains Gluten)

Nutrition Values

Energy (kJ)1054 kJ
Calories252 kcal
Fat3.7 g
Saturated Fat1.1 g
Carbohydrate47 g
Sugar9.5 g
Dietary Fiber1.8 g
Protein2.9 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Lekker en snel - je zit over tien minuten aan tafel. Bak eerst de batard 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.