Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden
Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden

Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden

950 g | 3 - 4 porties | 348 g groente

Deze kruidige soep vindt zijn oorsprong in de Indiase keuken. Gemaakt met romige kokosmelk, linzen en zoete aardappel is dit een lekker vullende soep, echt comfortfood voor de wintermaanden!

Tip: bak het naanbrood in een hete koekenpan, wrijf daarna met een half knoflookteentje over het warme brood en besmeer met wat roomboter. Mmm...

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergens:
Milk
Mustard
Celery
Wheat
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 4 people

950 g

Indiase Dahl

(Contains Milk, Mustard, Celery)

2 unit

Naanbrood met kruiden

(Contains Milk, Wheat, Gluten)

Nutrition Values

Energy (kJ)1644 kJ
Calories393 kcal
Fat14 g
Saturated Fat8.2 g
Carbohydrate53 g
Sugar8.2 g
Dietary Fiber7 g
Protein10 g
Salt1.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak het naanbrood 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden (of volg bovenstaande tip). Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.