Soep duo - Indiase dahlsoep
Soep duo - Indiase dahlsoep

Soep duo - Indiase dahlsoep

2x 1000 ml | 7 - 8 porties | met naanbrood met kruiden

Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Snelle maaltijd nodig, maar toch je dagelijkse hoeveelheid verse groenten binnenkrijgen? Kies voor een van onze lekkere verse soepen met bijpassend broodje. Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag en lekker afwisselend.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Water, kokosmelk, zoete bataat, spinazie (12%), ui, rode linzen (5%),tomatenpuree, aardappelzetmeel, zeezout, citroensap, mix van kruiden en specerijen (MOSTERD), gember.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

Let op: de afbeelding van het product is slechts een serveersuggestie - alle extra ingrediënten die bij het product zijn afgebeeld en die hierboven niet worden vermeld, zijn niet inbegrepen bij het product dat u koopt.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Allergens:
Mustard
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2000 milliliters

Indian-style dahl soup

(Contains Mustard May be present Milk, Gluten, Sulphites, Soy, Egg, Celery, Tree nuts, Fish, Peanuts, Lupin)

2 piece

Naan bread with herbs

(Contains Wheat May be present Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)4232 kJ
Calories1012 kcal
Fat39.5 g
Saturated Fat31.4 g
Carbohydrate130 g
Sugar21 g
Dietary Fiber29.3 g
Protein34 g
Salt8.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de naan 5 - 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.