Verse spaghetti met tomatensaus en gehakt
Verse spaghetti met tomatensaus en gehakt

Verse spaghetti met tomatensaus en gehakt

2 porties | met grana padano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Milk
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 pack

Diced tomatoes with garlic & onion

200 g

Seasoned minced meat blend

(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)

40 g

Grana Padano flakes DOP

(Contains Egg, Milk)

10 g

Fresh basil

250 g

Fresh spaghetti

(Contains Egg, Wheat)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories745 kcal
Energy (kJ)3117 kJ
Fat27.5 g
Saturated Fat11.1 g
Carbohydrate83.8 g
Sugar12.2 g
Dietary Fiber6.4 g
Protein38.8 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak het basilicum grof.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of tot de verse pasta klaar is.

3

Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en het verse basilicum.