Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 pack
Diced tomatoes with garlic & onion
200 g
Seasoned minced meat blend
(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)
40 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
10 g
Fresh basil
250 g
Fresh spaghetti
(Contains Egg, Wheat)
¼ tablespoon
Olive oil
Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak het basilicum grof.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of tot de verse pasta klaar is.
Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.
Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de grana padano-vlokken en het verse basilicum.