Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus
Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus

Verse spaghetti met truffel-paddenstoelenroomsaus

2 porties | met ontbijtspek en kruidenroomkaas

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Draai je de lekkerste smaken rond je vork met dit verse pastarecept. Truffel, krokante spek, roomkaas - dit is comfort food op z'n best.

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

250 g

Fresh spaghetti

(Contains Egg, Wheat)

175 g

Pre-cut ​​mushroom mix

150 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

25 g

Grated mature cheese

(Contains Milk)

2 slice

Bacon

8 milliliters

Truffle-style olive oil

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3299 kJ
Calories788 kcal
Fat43.9 g
Saturated Fat23.2 g
Carbohydrate72.6 g
Sugar2.5 g
Dietary Fiber3.7 g
Protein24.1 g
Salt1.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Tall-Sided Pan
Paper Towel

Cooking Steps

1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de verse spaghetti.
  • Kook de verse spaghetti, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar.
  • Giet daarna af, bewaar een kopje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 2 - 3 minuten knapperig.
  • Haal uit de pan en laat afkoelen op keukenpapier. 
3
  • Verhit 1 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 minuten.
4
  • Meng de spaghetti met de paddenstoelen en kruidenroomkaas, voeg wat kookvocht toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Garneer met de geraspte kaas. 
  • Verkruimel het ontbijtspek over de pasta.
  • Besprenkel met de olijfolie met truffelaroma.