Verse tomaat-basilicumsoep met baguette caprese
Verse tomaat-basilicumsoep met baguette caprese

Verse tomaat-basilicumsoep met baguette caprese

1000 ml | 2 porties | 810 g groente | Serveertip

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Serveer het op een heerlijk broodje, met verse tomatensoep!

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Rye
Wheat
Cashews
Sulphites
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

4 piece

Tomato

10 g

Fresh basil

2 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

40 g

Arugula & lamb's lettuce

40 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

1000 milliliters

Tomato-basil soup

(Contains Celery May be present Gluten, Sulphites, Mustard, Lupin, Peanuts, Tree nuts, Fish, Milk, Egg, Soy)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4535 kJ
Calories1084 kcal
Fat60 g
Saturated Fat20.3 g
Carbohydrate90.5 g
Sugar23.8 g
Dietary Fiber9.8 g
Protein41.1 g
Salt7.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl
Deep Plate
Soup pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Scheur de mozzarella in stukken en snijd de tomaat in plakken. 
  • Snijd het basilicum in reepjes.
2
  • Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.
  • Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. 
  • Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Snijd de baguette open en besmeer met de groene pesto.
  • Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum.
  • Besprenkel met de crema di balsamico en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verwarm ondertussen de tomatensoep in een soeppan op middelhoog vuur. 
  • Verdeel de tomatensoep over diepe borden. Serveer met de baguette caprese.