Verse udonnoedels met garnalen
Verse udonnoedels met garnalen

Verse udonnoedels met garnalen

2 porties | met groenteroerbak en Aziatische kruiden

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze snelle roerbak met garnalen bijvoorbeeld, waar je met verse Aziatische kruiden en gomasio met het grootste gemak een heerlijke maaltijd maakt voor 2.

Tags:
Recipe
Allergens:
Crustaceans
Gluten
Wheat
Soy
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

160 g

Shrimp

(Contains Crustaceans)

200 g

Fresh udon noodles

(Contains Gluten, Wheat)

300 g

Pre-cut carrot & onion

(May be present Celery)

1 sachet(s)

East Asian-style sauce

(Contains Soy, Wheat)

40 milliliters

Ketjap manis

(Contains Soy, Wheat)

1 sachet(s)

Gomashio

(Contains Sesame)

10 g

Fresh coriander & mint

1 piece

Red chili pepper

Not included in your delivery

1 teaspoon

Flour

2 tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories454 kcal
Energy (kJ)1900 kJ
Fat14.5 g
Saturated Fat1.9 g
Carbohydrate60.9 g
Sugar24 g
Dietary Fiber6.1 g
Protein18.3 g
Salt3.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Large wok or sautépan
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Breng in een pan met deksel ruim water aan de kook voor de verse udonnoedels.
  • Kook de noedels in 3 minuten beetgaar. Giet daarna af.
  • Hak de verse kruiden grof.
  • Snijd de rode peper fijn (let op: pittig! Gebruik naar smaak). 
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
  • Voeg de wortel en ui toe en roerbak 4 - 6 minuten.
  • Voeg de rode peper toe.
  • Voeg vervolgens de garnalen toe en roerbak 3 minuten. 
3
  • Meng in een kleine kom de zoete Aziatische saus, de ketjap, 2 el water en 1 tl bloem. Voeg toe aan de pan.
  • Voeg ook de noedels toe en roerbak nog 1 minuut. Haal de pan van het vuur.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verdeel de noedels met garnalen over de borden. 
  • Garneer met de verse kruiden en de gomasio.