Voor meer dan de helft gemaakt van hertenvlees, nog een kwart wildzwijn en de rest smaakmakers. Deze stoof vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
450 g
Deer stew
INGREDIËNTEN: 52% hertenvlees, 26% wild zwijn, kruidkoek (ROGGEbloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen (kardemom, foelie, piment, koriander, nootmuskaat, gember, kruidnagel, kaneel), aardappelzetmeel, ROGGEmoutmeel), ui, bouillon (gemodificeerd zetmeel, uipoeder, aroma, zout, suiker, tomaatpoeder, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (foelie, kruidnagel), zetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, kikkererwt, citroenvezels, basilicum. ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, rogge. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Verpakt onder beschermende atmosfeer. Au bain marie: Verwarm het product ±15 min. in de verpakking in water van ±80℃. Let op: laat het water niet koken! Panbereiding: Giet het product uit de verpakking in een pan en verwarm langzaam op matig vuur. Roer af en toe door. Let op: laat de wildpeper niet koken.