Wildpeper van hert en wildzwijn
Wildpeper van hert en wildzwijn

Wildpeper van hert en wildzwijn

450 g | 3 - 4 porties | Met 78% wildvlees

Voor meer dan de helft gemaakt van hertenvlees, nog een kwart wildzwijn en de rest smaakmakers. Deze stoof vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

450 g

Deer stew

Nutrition Values

Calories171 kcal
Energy (kJ)732 kJ
Fat5 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate11 g
Sugar5 g
Dietary Fiber1.4 g
Protein20 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

INGREDIËNTEN: 52% hertenvlees, 26% wild zwijn, kruidkoek (ROGGEbloem, glucose-fructose stroop, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen (kardemom, foelie, piment, koriander, nootmuskaat, gember, kruidnagel, kaneel), aardappelzetmeel, ROGGEmoutmeel), ui, bouillon (gemodificeerd zetmeel, uipoeder, aroma, zout, suiker, tomaatpoeder, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad), gebrande suiker, gistextract, raapolie, kruiden en specerijen (foelie, kruidnagel), zetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, kikkererwt, citroenvezels, basilicum. ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, rogge. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Verpakt onder beschermende atmosfeer. Au bain marie: Verwarm het product ±15 min. in de verpakking in water van ±80℃. Let op: laat het water niet koken! Panbereiding: Giet het product uit de verpakking in een pan en verwarm langzaam op matig vuur. Roer af en toe door. Let op: laat de wildpeper niet koken.