Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Ga voor deze romige aspergesoep met knapperige ontbijtspek, verse dragon en zelfgemaakte croutons.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
(Contains Melk (inclusief lactose))
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
8 milliliters
Lemon-infused olive oil
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
2 piece
Novelty bread roll
(Contains Tarwe May be present Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose))
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je meer tijd? Maak zelf een aspergebouillon! Kook de aspergeschillen en wegsnijdsels 30 minuten in 1500 ml water met een grote snuf zout. Zeef de aspergeresten eruit en gebruik in plaats van het water met bouillonblokje.