Mascarpone-yoghurt met passievrucht
Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Met geroosterde amandelen

Door de rijke smaak van de mascarpone wordt de yoghurt heerlijk romig maar niet te zwaar. Met de friszure passievrucht maak je er een tropisch dessert van. De amandelen geven een lekkere bite.

Allergens:
Tree nuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

10 g

Amandelen

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

90 g

Mascarpone

(Contains Milk)

200 g

Volle yoghurt

(Contains Milk)

2 unit

Passievrucht

Not included in your delivery

1.5 teaspoon

Honing

Nutrition Values

Energy (kJ)1280 kJ
Calories306 kcal
Fat27 g
Saturated Fat16.8 g
Carbohydrate6 g
Sugar5.6 g
Dietary Fiber1 g
Protein7 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

Amandelen roosteren
1

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de amandelen tot ze beginnen te kleuren.

Passievrucht snijden
2

Meng ondertussen in een kom de mascarpone met de volle yoghurt en de honing. Snijd de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit.

Serveren
3

Schep de mascarponeyoghurt in een kom of in een mooi glaasje. Schep het vruchtvlees van de passievruchten erop en garneer met de amandelen.