Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Hamburger from Meatier
(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)
½ piece
Apple
100 g
Red cherry tomatoes
2 slice
Bacon
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
½ sachet(s)
BBQ spice rub
25 g
Grated aged Gouda
(Contains Milk)
1 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
40 g
Onion chutney
30 g
Mixed leaves of radicchio, arugula & lettuce
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 teaspoon
Mustard
1 teaspoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.