Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
75 g
White long grain rice
1 piece
Garlic
65 g
Cypriot-style cheese
(Contains Milk)
65 g
Mushrooms
½ piece
Lemon
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
½ piece
Bell pepper
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present Celery)
½ piece
Romano pepper
25 g
Organic low-fat yogurt
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!