Mini-hamburgers en kipsaté
Mini-hamburgers en kipsaté

Mini-hamburgers en kipsaté

met pindasaus en whiskeysaus

Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.

Allergens:
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Mosterd
Ei
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 piece

Mini hamburger bun

(Contains Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad May be present Gluten, Noten)

40 g

Onion chutney

60 g

Cocktail sauce

(Contains Mosterd, Ei)

60 g

Peanut sauce

(Contains Pinda's, Soja, Tarwe)

25 g

BBQ Sauce

(Contains Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)

50 g

Diced chicken

2 piece

Veal burger

(May be present Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)

Nutrition Values

Energy (kJ)2867 kJ
Calories685 kcal
Fat45.3 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate39.8 g
Sugar16.8 g
Dietary Fiber3.1 g
Protein30.4 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Saucepan

Cooking Steps

1
  • Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
  • Beleg de mini-hamburgerbollen met de hamburgers. Serveer met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.