Weinig tijd om in de keuken te staan? We hebben de rode kool, witte kool en wortel alvast voor je gesneden, waardoor je dit recept in 15 minuten op tafel zet!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
150 g
Potatoes
100 g
Rainbow slaw mix
½ piece
Onion
½ sachet(s)
Sweet chili sauce
½ piece
Romano pepper
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
2 piece
Mini beef-pork burger
(Contains Egg, Wheat May be present Soy, Mustard, Celery)
2 piece
Mini hamburger bun
(Contains Lupine, Milk, Sesame, Wheat May be present Egg, Gluten, Tree nuts, Soy)
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
25 g
[Plant-based] mayonnaise
Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil of was de aardappelen grondig en snijd in frieten van 1 cm dik. Meng in een kom de aardappelen met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven. Schep halverwege om.
Snijd de koriander fijn. Meng in een kom een dressing van per persoon: 1 el wittewijnazijn, 1/2 el suiker en een snuf zout. Meng de koriander, de rodekool, wittekool en wortel met de zoetzure dressing. Zet apart en schep af en toe om.
Snijd de ui en paprika in dunne halve ringen. Meng in een kleine kom de zoet-pittige chilisaus met de mayonaise (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de zoet-pittige chilisaus en de mayonaise.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur en bak de kleine hamburgers in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de paprika en ui toe en bak 2 - 3 minuten mee. Dek de pan af en bak nog 4 - 5 minuten.
Snijd de hamburgerbollen open en besmeer met een laagje chili-mayonaise. Beleg elk broodje met een deel van de zoetzure groenten, 1 kleine hamburger, de gebakken ui en paprika.
Verdeel de mini-hamburgerbollen over de borden. Serveer met de frieten, de overige zoetzure groenten en de overige chili-mayonaise.