Met dit gerecht zet je in slechts 15 minuten een Mexicaanse fiesta op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Hot smoked salmon flakes
3 piece
Mini tortillas
(Contains Wheat)
40 g
Avocado dip
100 g
Shredded red cabbage
70 g
Corn
1.32 piece
Scallions
1 piece
Tomato
¼ piece
Lime
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Sugar
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de limoen uit boven een kleine kom en bewaar apart. Meng in een kom per persoon: 1 el limoensap met 1/2 el suiker. Meng de gesneden rodekool erdoorheen. Zet apart en schep af en toe om.
Tip: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort als het gaat om calcium, vezels en vitamine C?
Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en het groene gedeelte apart van elkaar. Laat de mais uitlekken. Snijd de tomaat in blokjes. Meng in een kom de mais met het witte gedeelte van de bosui en de tomaatblokjes. Breng op smaak met peper en zout.
Besmeer de tortilla's met de avocadodip. Verdeel de rodekool over de tortilla's. Schep de mais-salsa erover en leg de zalmsnippers erop. Garneer met het groene gedeelte van de bosui.