Vandaag bereid je een burger met Indiase twist. Je vouwt de burger tussen een naanbrood en serveert er een zelfgemaakte kruidenmayonaise bij.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Beef mince with kofta seasoning
(May be present Egg, Mustard, Celery, Soy, Gluten)
1 piece
Naan bread with herbs
(Contains Wheat May be present Milk)
150 g
Diced potato
0.16 sachet(s)
Curry powder
(Contains Celery, Mustard)
1 piece
Tomato
½ piece
[Persian] cucumber
5 g
Fresh coriander & mint
(May be present Celery)
1 piece
Onion
20 g
Onion chutney
¼ piece
Green chili pepper
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de mayonaise door een yoghurt-mayonaisesaus: meng 1 tl van de mayonaise met 2 el yoghurt, peper en zout.
Tip: Kneed de hamburger in een ovale, platte vorm. Zo passen ze straks goed op het naanbrood en worden ze gelijkmatig gaar.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze bevatten bijvoorbeeld veel vitaminen, zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau en vitamine C voor een sterke weerstand.