Naanpizza met 4 kazen
Naanpizza met 4 kazen

Naanpizza met 4 kazen

met witte bloemkoolsaus en een rucolasalade

Zin om twee keer zoveel pizza's te serveren? Snijd het naanbrood dan langs de zijkant open en beleg beide helften. Je hoeft de pizza's dan zelfs iets minder lang te bakken.

Allergens:
Milk
Wheat
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

100 g

Bloemkool

½ unit

Ui

25 g

Kruidenroomkaas

(Contains Milk)

1 unit

Naanbrood

(Contains Milk, Wheat, Gluten)

20 g

Rucola en veldsla

25 g

Danablu

(Contains Milk)

15 g

Provolonevlokken

(Contains Milk)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

½ unit

Tomaat

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Wittewijnazijn

½ teaspoon

Mosterd

1 teaspoon

Honing

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3360 kJ
Calories803 kcal
Fat43 g
Saturated Fat20 g
Carbohydrate72 g
Sugar16 g
Dietary Fiber8 g
Protein29 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Salad Bowl
Stick Blender
High-Sided Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de bloemkool. Snijd de bloem van de bloemkool in kleine roosjes en de steel in blokjes. Snijd de helft van de ui in halve ringen en snipper de andere helft heel fijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bloemkool koken
2

Kook de bloemkool in 10 - 12 minuten gaar en zacht. Giet daarna af en bewaar wat van het kookvocht.

Dressing making
3

Maak ondertussen in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl honing en 1/2 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng de gesnipperde ui door de dressing.

Saus maken
4

Voeg de bloemkool samen met de kruidenroomkaas toe aan een hoge kom. Pureer met een staafmixer tot een gladde dikke saus. Verdun de saus eventueel met wat kookvocht. Pas op dat de saus niet te dun wordt, want dan worden de naanpizza's te nat. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Pizza's beleggen
5

Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier. Verspreid de bloemkoolsaus over de naanbroden. Snijd de Danablu in kleine blokjes. Beleg de naanbroden vervolgens met de halve uiringen, Danablu, provolone en de belegen kaas. Bak de pizza's 8 - 10 minuten in de oven.

Serveren
6

Snijd de tomaat in parten en meng deze samen met de rucola en veldsla door de dressing. Houd een klein beetje van de rucola apart en leg deze op de naanpizza's. Snijd de naanpizza's in punten en leg deze op de borden. Serveer de salade erbij.