Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella
Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Met paprika en vers basilicum

Deze naanpizza bewijst dat zelfgemaakte pizza helemaal niet lang hoeft te duren. Beleg je naanbrood met romige buffelmozzarella, aubergine, paprika en vers basilicum. In de oven smelten de smaken heerlijk samen. Met een halve gele paprika krijg je al je dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen – voedzaam én lekker.

Allergens:
Milk
Wheat
Gluten
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Aubergine

½ unit

Gele paprika

½ unit

Knoflookteen

⅓ unit

Buffelmozzarella

(Contains Milk)

¼ pack

Passata

½ teaspoon

Gedroogde oregano

½ teaspoon

Gemalen rozemarijn

1 unit

Naanbrood

(Contains Milk, Wheat, Gluten)

5 g

Vers basilicum

(Contains Celery)

½ unit

Tomaat

20 g

Rucola

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Witte balsamicoazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2732 kJ
Calories653 kcal
Fat30 g
Saturated Fat8.8 g
Carbohydrate71 g
Sugar15.4 g
Dietary Fiber10 g
Protein20 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Strainer
Bowl
Baking Sheet
Parchment Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

Groenten snijden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Snijd de aubergine in dunne plakken. Snijd de paprika in dunne reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn.

Aubergine bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.Bestrooi de plakken aubergine met zout en bak ze 3 - 4 minuten per kant. Scheur ondertussen de buffelmozzarella in grove stukken en laat uitlekken in een vergiet.

Pizza beleggen
3

Meng in een kom per persoon 1/4 pakje passata, 1/2 tl oregano en 1/2 tl rozemarijn met de knoflook.Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en bestrijk elk naanbrood met 2 el van het passata-mengsel.Beleg de naanbroden met de plakken aubergine, de paprika en de buffelmozzarella. Breng op smaak met peper en zout.Bak de naanpizza 8 – 10 minuten in de oven.

Salade maken
4

Snijd het basilicum in reepjes.Snijd de tomaat in partjes.Maak in een saladekom een dressing van de witte balsamicoazijn en extra vierge olijfolie. Voeg de rucola, tomaat en helft van het basilicum toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de rest van het basilicum over de naanpizza.Serveer de naanpizza samen met de salade.