Het maken van pizza hoeft niet lang te duren. Beleg je naanbrood met mozzarella, aubergine en paprika. In de oven smelten de smaken heerlijk samen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Eggplant
½ piece
Garlic
½ bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
50 g
Passata
¼ sachet(s)
Italian seasoning
10 milliliters
Basil crème
½ piece
Tomato
½ piece
Romano pepper
20 g
Arugula
1 piece
Naan bread with herbs
(Contains Wheat May be present Milk)
½ tablespoon
Olive oil
¼ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?