Naanpizza met geitenkaas en groenten
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met frisse tomatensalade

Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!

Tags:
Extra Veggies
Allergens:
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Courgette

50 g

Sweet potato

⅓ sachet(s)

Dried oregano

25 g

Passata

1 piece

Naan bread

(Contains Wheat)

50 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

125 g

Red cherry tomatoes

10 milliliters

Basil crème

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

1 teaspoon

White balsamic vinegar

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories614 kcal
Energy (kJ)2569 kJ
Fat24.1 g
Saturated Fat8.5 g
Carbohydrate76.1 g
Sugar18.2 g
Dietary Fiber8.6 g
Protein19.8 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Peeler or Cheese Slicer
Tall-Sided Pan
Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was of schil de zoete aardappel.
  • Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakjes van de zoete aardappel en de courgette.
Groenten bakken
2
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de zoete-aardappelplakjes en 1/2 tl oregano per persoon 4 - 6 minuten.
  • Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Naanpizza's bereiden
3
  • Leg het naanbrood op een bakplaat met bakpapier en verdeel 3 el passata over elk stuk naanbrood (zie Tip). Bestrooi met 1/2 tl oregano per persoon, peper en zout.
  • Bak het naanbrood 2 minuten in de oven.
  • Verdeel de gebakken zoete aardappel en courgette over de naanbroden.
  • Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

Tip: Je kunt het naanbrood ook voorzichtig opensnijden voor 2 dunne naanpizza's per persoon. Verkort de baktijd dan eventueel een beetje.

Serveren
4
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Meng in een saladekom de tomaten met de witte balsamicoazijn en de helft van de basilicumcrème. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg eventueel naar smaak extra vierge olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om.
  • Verdeel de overige basilicumcrème over de naanpizza's en snijd in stukken. Serveer met de salade.

Weetje: Dit gerecht bevat 3 verschillende soorten groente. Variatie in je voedingspatroon is belangrijk om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe gevarieerd eet jij deze week?