Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
⅓ piece
Courgette
25 g
Sweet potato
⅓ sachet(s)
Dried oregano
50 g
Passata
1 piece
Naan bread
(Contains Wheat)
50 g
Fresh goat's cheese
(Contains Milk)
10 milliliters
Basil crème
1 piece
Tomato
1 teaspoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je na het beleggen van de naanpizza’s nog toppings over? De overige ingrediënten kun je eventueel kleinsnijden en door de salade verwerken. Voeg dan naar smaak wat extra witte balsamicoazijn toe. Je kunt ze ook de volgende dag gebruiken, bijvoorbeeld in een lunchsalade, wrap of granenbowl.
Weetje: Dit gerecht bevat 3 verschillende soorten groenten. Variatie in je voedingspatroon is belangrijk om alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe gevarieerd eet jij deze week?