Naanpizza met pesto-roomkaas
Naanpizza met pesto-roomkaas

Naanpizza met pesto-roomkaas

met rundergehakt en rucolasalade

In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Naan bread

½ piece

Red onion

100 g

Beef mince with Italian seasoning

20 g

Cream cheese

20 g

Green pesto

20 g

Arugula

15 g

Grated Italian cheese

50 g

Bell pepper strips

1 piece

Tomato

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

to taste

Extra virgin olive oil

½ teaspoon

Balsamic vinegar

Nutrition Values

Calories892 kcal
Energy (kJ)3732 kJ
Fat47 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate68 g
Sugar11 g
Dietary Fiber5.4 g
Protein46 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de rode ui. Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan. Bak de rode ui, het rundergehakt en de paprikareepjes in 3 - 5 minuten gaar. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten.

Salade maken
2

Meng in een saladekom 1/2 tl zwarte balsamicoazijn per persoon en extra vierge olijfolie, peper en zout naar smaak. Snijd de tomaat in blokjes. Meng de rucola met de tomaat door de dressing.

Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?

Naanpizza afmaken
3

Meng in een kleine kom de roomkaas met de groene pesto. Smeer de naanpizza's in met het roomkaas-pestomengsel. Schep het rundergehakt en de groenten erop.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de pesto. De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenplakjes voor lunch.

Serveren
4

Verdeel de pizza's over de borden. Garneer de pizza met de Italiaanse kaas. Verdeel de salade over de pizza. Serveer met de overige salade.

Tip: Heb je wat extra tijd? Strooi de kaas over de pizza en zet deze nog 2 - 3 minuten in de oven!