Dit gerecht staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. Je geeft deze pizza een verrassende twist door de tomatensaus te vervangen door yazzara, een Oosterse wortel-pompoendip. Lekker met de frisse salade!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Naanbrood
(Contains Milk, Wheat, Gluten)
½ unit
Ui
½ unit
Knoflookteen
100 g
Rundergehakt met köftekruiden
60 g
Rode cherrytomaten
100 g
Spinazie
(May be present Celery)
40 g
Yazzara
(Contains Milk)
½ tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Witte balsamicoazijn
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
• Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 – 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. • Snipper de ui. • Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 – 3 minuten. • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
• Halveer de rode cherrytomaten. • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
• Smeer de afgebakken naan in met yazzara. • Schep het gehakt met de spinazie erop. • Serveer de naanpizza met de salade.