Naanpizza met rundergehakt en spinazie
Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Met een frisse salade

Dit gerecht staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. Je geeft deze pizza nog een verrassende twist door de tomatensaus te vervangen door yazzara, een Oosterse wortel-pompoendip. Lekker met een frisse salade!

Allergens:
Milk
Wheat
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Naanbrood

(Contains Milk, Wheat, Gluten)

½ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

100 g

Rundergehakt met köftekruiden

100 g

Spinazie

(May be present Celery)

60 g

Rode cherrytomaten

40 g

Yazzara

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Witte balsamicoazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3753 kJ
Calories897 kcal
Fat47 g
Saturated Fat11.1 g
Carbohydrate71 g
Sugar13.1 g
Dietary Fiber9 g
Protein42 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Cutting Board
Paring Knife
Stove
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 – 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. • Snipper de ui. • Pers de knoflook of snijd fijn.

Gehakt bakken
2

• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 – 3 minuten. • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
3

• Halveer de rode cherrytomaten. • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Smeer de afgebakken naan in met yazzara. • Schep het gehakt met de spinazie erop. • Serveer de naanpizza met de salade.