New York bagel met koudgerookte zalm
New York bagel met koudgerookte zalm

New York bagel met koudgerookte zalm

met kruidenroomkaas, zoetzure komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Wie houdt er niet van de combinatie roomkaas met zalm? De komkommer en ui voegen een crunch en wat frisheid toe aan deze onweerstaanbare bagel.

Allergens:
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

60 g

Smoked salmon

(Contains Fish)

1 piece

Sesame bagels

50 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

½ piece

[Persian] cucumber

¼ piece

Onion

Not included in your delivery

1 teaspoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1156 kJ
Calories276 kcal
Fat19.4 g
Saturated Fat8.9 g
Carbohydrate8.5 g
Sugar7.7 g
Dietary Fiber1 g
Protein16.7 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Peeler or Cheese Slicer
Bowl
Stove

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Snijd de ui in halve ringen.

2

 Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en voeg de komkommer en ui toe. Breng op smaak met zout, meng goed en zet weg tot gebruik. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

3

Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.

4

Snijd de bagel open. Besmeer de onderste helft van de bagel met de kruidenroomkaas. Leg de koudgerookte zalm erop en verdeel de zoetzure komkommer en ui erover.