Niet gebruiken - Conchiglie in tonijn-pestosaus
Niet gebruiken - Conchiglie in tonijn-pestosaus

Niet gebruiken - Conchiglie in tonijn-pestosaus

met sla en zongedroogde tomaten

Allergens:
Fish
Cashews
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

125 g

Red cherry tomatoes

1 can

Tuna packed in olive oil

(Contains Fish)

90 g

Conchiglie

30 g

Mesclun

40 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

20 g

Semi-dried tomatoes

Not included in your delivery

1 to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Oil from the tuna

Nutrition Values

Energy (kJ)2247 kJ
Calories537 kcal
Fat46.8 g
Saturated Fat4.6 g
Carbohydrate12.1 g
Sugar10.1 g
Dietary Fiber5.4 g
Protein14.9 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Sieve
Tall-Sided Pan
Salad Bowl
Wok

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de conchiglie. Snipper de ui en halveer de cherrytomaten.

Tonijn uitlekken
2

Laat de tonijn uitlekken in een zeef en bewaar de olie.

Conchiglie koken
3

Kook de conchiglie in de pan met deksel, afgedekt, in 14 – 16 minuten beetgaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Salade maken
4

Meng ondertussen de mesclun met een klein beetje van de groene pesto in een saladekom. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak. Snijd de semi-zongedroogde tomaten fijn.

Verwarmen
5

Verhit in een wok of hapjespan 1 el olie van de tonijn per persoon en bak de cherrytomaten en ui 5 minuten op middellaag vuur. Voeg daarna de tonijn, de gekookte conchiglie en de overige pesto toe. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Serveer de pasta met de mesclun en garneer met de semi-zongedroogde tomaten.