Niet gebruiken - Farfalle met kipgehakt in roomsaus
Niet gebruiken - Farfalle met kipgehakt in roomsaus

Niet gebruiken - Farfalle met kipgehakt in roomsaus

met courgette en cherrytomaten

Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

2 piece

Garlic

125 g

Red cherry tomatoes

⅓ piece

Courgette

90 g

Farfalle

0.99 teaspoon

Ground paprika

110 g

Chicken mince with Italian seasoning

50 milliliters

Cooking cream

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)965 kJ
Calories231 kcal
Fat17.7 g
Saturated Fat6.9 g
Carbohydrate12.5 g
Sugar10.1 g
Dietary Fiber4.2 g
Protein3.8 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok or sautépan with lid

Cooking Steps

Groenten snijden
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de rode cherrytomaten. Halveer de courgette in de lengte en snijd vervolgens in dunne halve plakken.

Tip: Wist je dat cherrytomaten meer bétacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bétacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.

Pasta koken
2

Kook de farfalle, afgedekt, 11 - 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de courgette, de cherrytomaten en 1 tl paprikapoeder per persoon toe en bak 4 minuten.

Bakken
3

Voeg het kipgehakt toe aan de pan met groenten en bak in 5 minuten los op middelhoog vuur. Voeg daarna de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten.Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden. Schep de saus met groenten en kipgehakt erover.